Reactie plaatsen

Reacties

Anja Dikkeboom
3 dagen geleden

Hoi allemaal, ik hoop dat alles goed is met jullie? Hier alles goed. Veel binnen blijven natuurlijk. Zoals jullie weten heb ik een website waarop je kunt leren een website op te zetten. In deze nare tijd is het voor veel ondernemers moeilijk wanneer je je bedrijf moet sluiten en ik dacht direct aan jullie.

Ik heb op jullie website gekeken, maar zie niet dat er een mogelijkheid voor jullie is om bijvoorbeeld video's te plaatsen of live streaming aan te bieden. Ik heb zelf een product gekocht waarin ik een mogelijkheid kan bieden om zo een website op te zetten. Dus met video's en live streaming.

Ik dacht misschien kunnen jullie live streaming gaan uitzenden voor jullie leden. Het is tenminste iets. Want we weten allemaal nog niet waar dit naar toe gaat, hoe lang alles gesloten moet blijven. Met een smartphone en een statief kun je al live streaming opzetten.

Daarom, omdat ik jullie jaren ken en zulke lieverds zijn wil ik jullie een website cadeau doen. Ik zal de site ook hosting. Dus geen kosten. Dit is een link naar een voorbeeld website https://streamingpro.jouw-training.nl Er is ook een membership mogelijkheid op de site aanwezig, zodat je alleen geregistreerde(betalende) leden kunt toe laten.

Nu denk je misschien, maar ik heb al een website. Geen probleem, je kunt deze website heel makkelijk koppelen door in het menu van je eigen website een link te plaatsen naar de streaming website.Ik hoop dat ik jullie hiermee kan helpen. En veel sterkte nog.

Werner Wolfs
7 dagen geleden

Beste Jerry,

Bedankt voor je snelle reactie en duidelijkheid! Helemaal waar dat een lid bij jullie kan opzeggen of opschorten, maar dat vind ik inderdaad op dit moment ook weer zo cru. Ik wacht het nog even af en ben benieuwd of jullie een ludieke manier vinden om straks op de één of andere manier toch een beetje compensatie te bieden.

Nogmaals veel sterkte en een goede gezondheid toegewenst!

Sportieve groet,


Werner

Jerry Lopies
7 dagen geleden

Bericht aan Werner Wolfs via deze weg en via email.

Hallo Werner,

Allereerst dank voor je reactie en de bezorgdheid over ons welzijn.Het gaat zoals het bij meerdere ondernemingen gaat natuurlijk verre van optimaal.Heb via email info@fitaantij.nl al ontzettend veel steunbetuigingen mogen ontvangen.Om concreet op jouw opmerking terug te komen het volgende.Elk lid van Fit aan 't IJ heeft het recht om het lidmaatschap zonder opgaaf van redenen op te zeggen of tijdelijk stop te zetten.Deze regel, welke bij het aangaan van jouw lidmaatschap expliciet is vermeld geldt dus ook voor jou en word dus bij concrete vraag gehonoreerd.Wij stoppen vanuit onszelf geen incasso's van de abonnements-gelden en wachten, mede gesteund door de vele mensen die niet willen dat wij om deze zeer uitzonderlijke reden zouden omvallen, de persoonlijke opzeggingen af om deze zonder problemen in onze administratie toe te passen.Over compensatie en dergelijke word in de branche nog nagedacht hoe deze een bevredigende oplossing voor een ieder kan brengen.Prioriteit is dus nu de economie op gang houden zodat iedereen bestaansrecht en/of overlevingskansen blijft houden.Hoop je hiermee voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd.Altijd vriendelijke groet,
Jerry,Fit aan 't IJ.
Ps. Inderdaad hebben op dit moment al 15 leden beroep gedaan op hun recht het lidmaatschap op te zeggen.

Werner Wolfs
8 dagen geleden

Hopelijk gaat alles goed daar en verkeert het team van Fit aan 't IJ in goede gezondheid!

Ik zag dat jullie op 18 maart jl. nog het maandelijkse bedrag hebben geïncasseerd. Jullie zijn echter per 15 maart jl. van overheidswege gesloten, in ieder geval tot 6 april a.s., maar wellicht nog langer. Misschien kunnen jullie op de website (en natuurlijk ook in reply op mijn bericht) vertellen wat jullie nu gaan doen en wat dit financieel betekent voor de sporters, want 1 ding staat vast: als ik als klant geen gebruik kan maken van jullie faciliteiten, hebben jullie geen recht op volledige betaling.

Dus: wat is jullie voorstel? Ik neem aan dat jullie aanspraak kunnen maken op de vele (nood) faciliteiten die de overheid beschikbaar heeft gesteld.

Hoor in ieder geval graag, ook als jullie willen sparren. Ik ben advocaat en wil jullie best helpen. Maar ik verwacht ook duidelijkheid en een actieve houding van jullie omtrent het abonnementsgeld.

Veel dank en sterkte met de situatie!

Sportieve groet,


Werner Wolfs
wernerwolfs@yahoo.com