Reactie plaatsen

Reacties

Jerry Lopies
14 dagen geleden

Hallo ria,
Kan jij mij jouw recente emailadres toesturen?
Voor de buitenlessen kan je reserveren via onze website bij lesrooster/outdoorlessen
Groet, jerry

Ria Jaarsma
15 dagen geleden

Hallo Jerry
Graag zou ik een mailtje krijgen als de lessen weer beginnen
Ria

Martin Muller
22 dagen geleden

Het is nu toch gelukt om in te schrijven.

Groeten,
Martin

Martin Muller
22 dagen geleden

Ben ook heel blij met de buitenlessen! Lukt mij echter ook niet om in te schrijven. Geeft melding dat er geen toegang is tot de datumprikker.

Groeten,
Martin

Marjan
22 dagen geleden

Hai
Wat fijn dat er weer lessen worden gegeven, het lukt me alleen niet om in te schrijven
Voor de maandagochtend les
Groetjes marjan

Robin Klarenbeek
een maand geleden

Robin Klarenbeek <r.klarenbeek@live.nl> 24 april 2020 om 07:57
Aan: "info@fitaantij.nl" <info@fitaantij.nl>

Beste Fit aan ‘t IJ, beste Jerry

Allereerst hoop ik dat jij en je team gezond zijn.

Ik heb sinds december 2018 een membership bij Onefit en maakte tot maart vaak gebruik van jullie kennis, warmte en lessen als fijne ontspanning.

Onefit heeft mijn abonnement automatisch stopgezet, maar ik wil graag en voorzover ik kan, aan mijn vaak bezochte locaties blijven bijdragen zodat ik na verdere versoepeling van de maatregelen ook weer bij jullie terecht kan.

Daarom mijn vraag: is er een manier om een mijn maandelijkse donatie/deel van mijn membership over te maken naar jullie bankrekeningnummer?

Heel veel sterkte de komende tijd nog, en ik ben van mening dat we dit virus samen kunnen verslaan als we samen ook de gevolgen dragen.

Ik hoor het graag,
Robin Klarenbeek

Riette Quaadvliet
een maand geleden

Hai Jerry !

Ik hoop dat het goed gaat met jullie! Omdat het nu weer langer gaat duren dat de sportschool open kan ,dacht ik dat het misschien een mogelijkheid is om online lessen aan te bieden ?
Zo blijft iedereen in beweging en houden ze contact met de sportschool. Vooral voor diegene die hun abonnement door betalen zou dat een welkome tegemoetkoming zijn.
Ik ken al een flink groepje dat staat te springen om mee te doen en waarschijnlijk zijn jouw trainers welwillend !

Hoop dat het gaat lukken!

Liefs, Riette

Anja Dikkeboom
2 maanden geleden

Hoi allemaal, ik hoop dat alles goed is met jullie? Hier alles goed. Veel binnen blijven natuurlijk. Zoals jullie weten heb ik een website waarop je kunt leren een website op te zetten. In deze nare tijd is het voor veel ondernemers moeilijk wanneer je je bedrijf moet sluiten en ik dacht direct aan jullie.

Ik heb op jullie website gekeken, maar zie niet dat er een mogelijkheid voor jullie is om bijvoorbeeld video's te plaatsen of live streaming aan te bieden. Ik heb zelf een product gekocht waarin ik een mogelijkheid kan bieden om zo een website op te zetten. Dus met video's en live streaming.

Ik dacht misschien kunnen jullie live streaming gaan uitzenden voor jullie leden. Het is tenminste iets. Want we weten allemaal nog niet waar dit naar toe gaat, hoe lang alles gesloten moet blijven. Met een smartphone en een statief kun je al live streaming opzetten.

Daarom, omdat ik jullie jaren ken en zulke lieverds zijn wil ik jullie een website cadeau doen. Ik zal de site ook hosting. Dus geen kosten. Dit is een link naar een voorbeeld website https://streamingpro.jouw-training.nl Er is ook een membership mogelijkheid op de site aanwezig, zodat je alleen geregistreerde(betalende) leden kunt toe laten.

Nu denk je misschien, maar ik heb al een website. Geen probleem, je kunt deze website heel makkelijk koppelen door in het menu van je eigen website een link te plaatsen naar de streaming website.Ik hoop dat ik jullie hiermee kan helpen. En veel sterkte nog.

Werner Wolfs
2 maanden geleden

Beste Jerry,

Bedankt voor je snelle reactie en duidelijkheid! Helemaal waar dat een lid bij jullie kan opzeggen of opschorten, maar dat vind ik inderdaad op dit moment ook weer zo cru. Ik wacht het nog even af en ben benieuwd of jullie een ludieke manier vinden om straks op de één of andere manier toch een beetje compensatie te bieden.

Nogmaals veel sterkte en een goede gezondheid toegewenst!

Sportieve groet,


Werner

Jerry Lopies
2 maanden geleden

Bericht aan Werner Wolfs via deze weg en via email.

Hallo Werner,

Allereerst dank voor je reactie en de bezorgdheid over ons welzijn.Het gaat zoals het bij meerdere ondernemingen gaat natuurlijk verre van optimaal.Heb via email info@fitaantij.nl al ontzettend veel steunbetuigingen mogen ontvangen.Om concreet op jouw opmerking terug te komen het volgende.Elk lid van Fit aan 't IJ heeft het recht om het lidmaatschap zonder opgaaf van redenen op te zeggen of tijdelijk stop te zetten.Deze regel, welke bij het aangaan van jouw lidmaatschap expliciet is vermeld geldt dus ook voor jou en word dus bij concrete vraag gehonoreerd.Wij stoppen vanuit onszelf geen incasso's van de abonnements-gelden en wachten, mede gesteund door de vele mensen die niet willen dat wij om deze zeer uitzonderlijke reden zouden omvallen, de persoonlijke opzeggingen af om deze zonder problemen in onze administratie toe te passen.Over compensatie en dergelijke word in de branche nog nagedacht hoe deze een bevredigende oplossing voor een ieder kan brengen.Prioriteit is dus nu de economie op gang houden zodat iedereen bestaansrecht en/of overlevingskansen blijft houden.Hoop je hiermee voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd.Altijd vriendelijke groet,
Jerry,Fit aan 't IJ.
Ps. Inderdaad hebben op dit moment al 15 leden beroep gedaan op hun recht het lidmaatschap op te zeggen.